Bromar

Frigjøring av tid for kundene våre

Aldri har regnskap vært mer automatisert, oppdatert og tilgjengelig. Ved å velge BROMAR får dere frigjort tid, god kundeservice og brukervennlig regnskapssystem gjennom PowerOffice. Alt til fast månedspris. I tillegg er det kort vei til bedriftsøkonomisk rådgivning som har fokus på lønnsomhet.

REGNSKAPSTJENESTER

Vi tar oss av bilagsføring, lønn og MVA.

Vi tar oss av årsregnskap og skattemelding.

Vi er din sparringspartner når deres selskap skal øke inntjeningen.

Vi tilbyr også teknisk support for selskaper som bruker PowerOffice, men som ikke er regnskapskunde hos BROMAR. F.eks selskaper med intern økonomifunksjon som ønsker god kundeservice.

Regnskapssystemet PowerOffice

Gjør deg klar for en helt ny regnskapsopplevelse! PowerOffice GO er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn.

Du får tilgang til alle viktige opplysninger med et par tastetrykk, hvor som helst og når som helst. Regnskapet kan ses fra alle enheter med internett tilgang, og du godkjenner raskt bilag og betalinger fra mobilen din. Vil du vite mer om fremtidens regnskapssytem? Trykk deg inn på PowerOffice sin nettside.

Drømmer du om et papirløst, digitalt og forståelig regnskapsprogram? Ta kontakt i dag så hjelper vi deg igang!

Gjør som Nordland Betong og Favn Servering og velg oss som kontaktpunkt for teknisk PowerOffice-support.

Trenger du hjelp
med regnskapet?

Kontakt

Vi elsker å prate med kundene våre. Lurer du om vi kan tilføre noe til din virksomhet så ikke nøl med å ta kontakt på telefon eller epost. Eller stikk innom kontoret i Bodø Sentrum, vi holder til i Framgården i Glasshuset.